EğitimYerel Haberler

Sevgi Dünyası Kreşi Farkındalık Yaratmaya Devam Ediyor

Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde faaliyetlerini yürüten Sevgi Dünyası Kreşi öğrencilerine verdiği eğitimin yanı sıra resmi tören ve özel günlerde farkındalık yaratmaya devam ediyor. Bu anlamda 10 Kasım Atatürk’ü anma gününde yapılan etkinlik çocuklar kadar aileleri de duygulandırdı.

Bundan 84 yıl önce Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk aramızdan ayrıldı. Yaşamının son dakikalarında Dolmabahçe Sarayı ve koridorları “ Bak bir tarih göçüyor… “ sözleri ile yankılandı. Takvimler 10 Kasım 1938’i gösteriyordu. Saatler ise 9:05’ti.

Sevgi Dünyası Kreşi
Sevgi Dünyası Kreşi

Gerçekleştirdiği devrimlerin yanında Türk Milletinin kurtuluşunu başarı ile yöneten Mustafa Kemal, 57 yaşında aramızdan ayrıldı. Bizlere bıraktığı çağdaş uygarlık düzeyindeki eserleri ile onu sonsuza kadar yaşatacak geleceğin gençleri çocuklar Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü tüm yurtta olduğu gibi Sevgi Dünyası Kreşinde büyük bir özlemle andı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program tüm gün yapılan hazırlıklar eşliğinde devam etti. Etkinlikler bir bir görüntülere yansırken çocukların duygu dolu bakışları dikkatlerden kaçmadı. 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu