Gündem

Cumhurbaşkanlığına 6-7 Aralıkta Fuat Oktay Vekalet Edecek

6 Aralık 2021 tarihinde yayınlanan Resmi Gazete’de Katar’a gidecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yerine 6-7 Aralık tarihlerinde iki günlüğüne Fuat Oktay vekalet edeceği açıklandı.

Cumhurbaşkanlığına Fuat Oktay Vekalet Edecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı olarak Resmi Gazetede karar yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 6 – 7 Aralık 2021 günlerinde iki günlüğüne Katar’a bir dizi ziyaretlerde bulunacak. Bu ziyaretler esnasında Cumhurbaşkanlığına vekalet ile ilgili karar Resmi Gazetede yayımlandı. Kararda Cumhurbaşkanlığına Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın vekalet edeceği belirtildi.  Yayımlanan karar şu şekilde;

6-7 Aralık 2021 tarihlerinde Katar’a ziyarette bulunacağımdan, dönüşüme kadar Cumhurbaşkanlığına Türkiye Cumhuriyet Anayasasının 106 ncı maddesi uyarınca Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat OKTAY vekalet edecektir.

Bilgilerinize sunarım.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar’da Afganistan’daki son durumları görüşecek. Ayrıca Katar’da yapılacak olan Dünya Kupası ile ilgili olarak güvenlik ve diğer hususlarda ele alınacağını biliniyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu