BankalarGaranti Bankası

Garanti Bankası Müşteri Numarası Öğrenme (Nasıl Öğrenilir)

Bankacılık sektöründe, kaliteli bir banka adı olan ”Garanti” açılımı Türkiye Garanti Bankası, 1946 yılından bugüne müşterilerine sınırsız ve kaliteli bir hizmet vermeye devam ediyor. İlk kuruluş yeri Ankara olan Garanti Bankası ayrıca yurt içi ile yurt dışında anlaşmış olduğu ortaklarıyla finansal bankacılık hizmetleri de vermektedir. 2014 tarihinin 6 aylık süre içerisinde yurt içi yaklaşık olarak 984, yavru vatan olan Kıbrıs’ta 6, Malta ile birlikte Lüksemburg’da birer tane de şubesi bulunarak toplam olarak 8 tane yurtdışında şubeleri bunmaktadır.

Garanti BBVA Hesap Numarası Öğrenme

Ve gün geçtikçe hala büyümeye olan Garanti Bankası birkaç yurtdışında da temsilciliği bulunmaktadır. Temsilciliği bulunan ülkeler Londra, Şangay ile Duesseldorf’tur. Şubelerin her biri en son teknolojiyle donatılarak müşterilerine en iyi ve kaliteli bir bankacılık sektör hizmeti sunmaktadır. Bu teknolojik yapıların alt sistemlerine sahip olan çağrı merkezleri, internet, sosyal platformlarda toplamda yaklaşık olarak ortalama sayısı 19.000 rakamını geçmekte olan hizmet verenler çalışmaktadır.

Müşteri Numarası

Bu çalışanların her biri, toplam 13 milyonu geçen müşterilerine kesintisiz hizmet sunmaktadır. Eğer sizde Garanti Bankası müşterisi iseniz 7/24 bu müşteri hizmetlerini kullanarak faydalanabilirsiniz. Garanti Bankası’nın müşteri numarasını bilmiyor ve Garanti Bankası Müşteri Numarası Öğrenme ve arayarak kesintisiz hizmet görmek istiyorsanız alt kısımdaki verecek olduğumuz numaraları arayarak Garanti Bankası müşteri hizmetlerine bağlanabilirsiniz.

Garanti Müşteri Hizmetleri

Garanti Bankası müşteri hizmetlerine 7/24 saat bağlanmak ve bankacılık ile ilgili her türlü bilgiyi almak için 444 0 333 veya 0850 222 0 333 numarasını da arayarak (Alo Garanti) hattına bağlanarak bu telefon bankacılığı hizmetlerinden sadece para çekme işlemi haricinde bütün Garanti Bankası ile ilgili işlemlerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz. İşlemlerinizi güler yüzlü bir müşteri hizmeti ve memnuniyetiyle 7/24 mobilden yapabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu