Yaşam

Senetle Köşe Koltuk Takımı Alma Fırsatı

Artan fiyatlar özellikle evini yenilemek ve yeni evlenen kişiler için senetle köşe koltuk takımı almayı zorunlu kılıyor. Bu anlamda her yerden senetle alım yapılması mümkün değil. Ancak bazı adresler tüketicinin talebini geri çevirmiyor.

En çok vakit geçirdiğimiz alan olan evlerimiz de konfor ve huzur bizim için en önemli olandır. Modern koltuklara sahip olmak isterken rahatlığını da en az onun kadar istemekteyiz. Köşe koltuk takımı eve farklı bir hava katarak hem konforlu hem de modern bir görüntüye olanak sağlıyor. Köşe takımı fiyatları diğer koltuklara göre daha uygun fiyatlı olması ve evin bir köşesine yerleştirildiğinde uyum sağlaması çok tercih edilebilme seçeneklerindendir. Evini yenileyenler ya da yenilemek isteyenler; köşe takımı farkını hissedeceksiniz. Kredi kartı kullanımı yaygın olsa da elden taksit imkanıyla ödeme sağlayan pek çok firma bulunmaktadır. Sizde senetle köşe takımı sahibi olabilir, eşsiz deneyime imza atabilirsiniz.
Genellikle salon ve oturma odası için tercih edilen takım şık tasarımları ve rahat olmaları sebebi ile son dönemlerde vazgeçilmezler arasında yer almaktadır. Kullanışlı ve alandan tasarruf etmeyi sağlarken, tek bir parça ile dekorasyonu kendi başına sağlamaktadır. Dilenilen renkte ve özellikte üretilen köşe takımları mevcuttur. Sizde kendi köşenizi oluşturmaya başlayın.

Senetle köşe koltuk takımı
Senetle köşe koltuk takımı

Köşe Koltuk Fiyatları

Her zevke uygun olarak tasarlanmış birçok model bulunuyor. Bazalı veya bazasız, yastıklı veya yastıksız olarak tamamen sizin zevkinize kalmış olan özelliklerdir. Yatıya gelen misafirler için açılabilir ve birleştirilip çift kişilik yatak olma özelliği en avantajlılarındandır. Tabi ki işlevine, boyutuna ve kumaşına göre fiyatlarında değişiklik göstermektedir. Yalnızca ev değil ofis alanları içinde sıkça tercih edilen takım arasında yer almaktadır. U ve L şekli olarak iki farklı çeşitte olabilen köşe koltuk takımı; U şekli daha geniş alanlar için üretilmişken, L şekli daha pratik yerleştirilebilen alanlar içindir.
İskelet ve kumaştan oluşan koltuk türü bahsettiğimiz gibi özelliklerine göre fiyat değişikliği gösterebilmektedir. Koltuğun kumaşı; deri, süet, kadife gibi pek çok kumaştan oluşabilir. Kumaş tercihi tamamen size evinizin dekoruna kalmış bir durumdur. Seçilen kumaş kalitesi fiyata etki eden faktörlerden biridir. Bunun yanı sıra koltuğu oluşturan iskeletin hangi malzemeden olduğu; ahşap, mastif gibi maddelerde fiyatı etkilemektedir. Koltukları hangi alanda kullanacağınız da fiyatlarında değişkenlik yaratabiliyor. Kapalı alanlar için yapılan tercihle açık alanlar için yapılan tercihler aynı olmuyor. Balkon ve bahçeniz için düşündüğünüz köşe takımı daha opsiyonlu malzemelerden olacağı için fiyatı etkilemekte.

Köşe Koltuk Temizliği Hakkında

Hevesle aldığınız son derece konforlu köşe takımı aldıktan sonra temizliğine dikkat eder ve başına bir şey gelsin istemeyiz.Dikkat edilmesi gereken konunun başında temizlenebilir bir kumaş seçimi yapılmış olmasıdır. Renk açısından da kiri göstermeyen renklerin tercih edilmesi uygun olmaktadır. Kumaşın yıkama talimatları üzerine temizlenmesi uzun ömürlü ve iyi temizlenmiş olmasını sağlar. Alacağınız köşe takımının kumaşında kolay kolay leke veya kir tutmayan özellikler barındırdığından emin olmalısınız böylesi sizin açınızdan da avantajlı olur.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu