Krediler

5030 ‘a Kısa Mesaj (SMS) Yollayanlar 75 Bin TL Anında kredi Alıyor.

Paraya ihtiyacınız varsa ilk adresiniz bankalar ve ürünleri olan kredilerdir. Bu çerçeveden baktığınızda elbette en kolay ve hızlı yolla krediye başvurmak ve alarak işinizi görmek ilk aklınıza gelen olur. Bu durumda olanların ihtiyacına ilaç gibi gelecek başvuru yöntemi 5030 kısa SMS yoluyla olduğunu söylersek ve 75 bin liraya kredi alabileceğinizi belirtirsek yanlış söylememiş oluruz. Gelir isterseniz beraber ayrıntılara değinelim.

Kısa Mesajla Kredi Başvurusu QNB Finansbank’ta

Birer tüketici olarak elbette sürekli çalıştığınız bankalar mevcuttur. Ancak sizlere son yıllarda oldukça kolay ve cazip hale gelen çevrimiçi kredi başvurusundan ziyade telefonla ve kısa mesajla başvuru yolundan bahsetmek istedik. Nitekim bir çok kişi halen dijital bankacılık ürününü kullanmadığı gibi akıllı telefon kullanmayan kesimden de bahsedebiliriz. 5030 numarası QNB Finansbank’a ait bir numaradır ve krediye ihtiyacı olan herkesin anlık olarak telefonundan başvuru yapabileceği bir husus. Burada iki adımda krediye başvuru sonrası muhtemel onay ve diğer işlemler hakkında bilgi edinebiliyorsunuz. Bu anlamda QNB markası ile henüz çalışmıyorsanız burada tanışmanız için bir fırsat olarak görebilirsiniz. Başvuru ile maksimum 75 bin lira alabilirken bu krediye vade 24 ay olarak kullanabiliyorsunuz. 50 Bin lira ihtiyacı olanlar ise 36 ay vadelerde Finansbank kredi ürünlerinden faydalanabiliyor.
Okuyun : 37 TL Taksitle Kredi

Kimler Başvuru Yapabilir?

5030 QNB Finansbank Kredi Başvurusu için elbette bankanın ve BDDK mevzuatlarının kriterlerine uymak zorunluluğu mevcut. Kredi notunuzun 1400 seviyesinde olması halinde banka sizlere kredi sunarken sizin mevcut gelirleriniz için belge talebinde de bulunabilir. QNB ortak markası olan Enpara üzerinden de kredi almak söz konusu. Ancak buradan da belli kriterler sizleri bekliyor olacak. Kredi ve kredi kartı gibi banka borçlarınızla ilgili bir sorununuz olmadığı takdirde sizinde talebiniz uygun karşılanacağını söylemek mümkün.
Okuyun : 3 Ay Ertelemeli Kredi

5030 SMS Kredi Başvurusunu Nasıl Yapacağım?

Başvuruda ana mevzu mesaj göndermeniz. Burada göndereceğiniz mesajın hangi bilgiler içerdiği önemlidir. Krediye başvuruda öncelikli olarak TC KİMLİK NUMARASI yazın 5030’a kısa mesaj gönderin. Başvuru sonrası zaten banka size mutlaka iletişim kuracaktır. Bu iletişim ile atmanız gereken adımlarda sırasıyla size anlatılırken aynı zamanda başvurunuzla ilgili olarak size kısa mesajla da banka cevap veriyor.

Kredi Hesaplaması

QNB Finansbank’tan alacağınız 75 bin lira kredi için 24 ay 1,115,15 TL ödeme yapmanız gerekecek. Kredinin faiz oranı % 1,39. Toplam ödeyeceğiniz tutar ise 40.145,57 TL olacaktır. Ayrıca bankanın internet bankacılığı, banka şubesi ve 0850 220 8 573 numaralı Alo Kredi hattını aramanız halinde de istediğiniz saatte kredi başvurusunu gerçekleştirmiş oluyorsunuz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu