Ziraat Bankası

2022 Yılında Ziraat Katılım Bankası Personel Alımı Yapar mı?

Ziraat Katılım Bankası Türkiye’nin en eski ve köklü bankalarından birisidir. Üç kamu bankasından bir tanesidir Ziraat Bankası. Tarihi cumhuriyetten öncesine dayanmaktadır. Ve yıllardır halkına hizmet vermeye devam etmektedir. Ülkenin her yerinde, her köşesinde halkının taleplerini karşılamak için çaba göstermektedir. Ülkenin en ücra köşelerinde bile şube açmıştır ve halkına hizmet sunmaktadır. Şube olarak ulaşamadığı noktalarda ise ATM şubeciliği ile yine hizmetini sunmaya devam etmektedir. Ülkesi için bu kadar güzel ve özel hizmetleri olan Ziraat Bankası sürekli yeni şubeler açmaya devam etmektedir.

2022 Ziraat Katılım Personel Alımı

Açmış olduğu bu şubelerde değerlendirilmek üzere yeni personel alma ihtiyacı doğmaktadır. Ziraat Bankası faizsiz sistemi esas alan katılım bankacılığı sistemi ile çalışan şubelerde açmaktadır. Geleneksel faiz işlemi ile çalışan şubeler dışında faizsiz olarak çalışan, kar zarar ortaklığını esas alan şubeler açılmaktadır. Bu bankacılık sisteminde yatırım yapan tasarruf sahipleri paraları karşılığında bir gelir elde etme garantisini göz ardı edip değerlendirildiği sektörlerde kar veya zarar edilmesi esasına göre yatırım yaparlar. Bu kadar çok şube açmakta olan ve halkına hizmet sunmak isteyen bir banka personel alımı gerçekleştirecektir.

2022 Ziraat Katılım Personel alır mı sorusu akıllara takılmaktadır. Hızla büyüyüp gelişen bu banka personel alımı gerçekleştirecektir. İhtiyaç duyulan şubelerde değerlendirilmek üzere lise mezunu, ilgili üniversitelerin dört yıllık bölümlerinden mezun, iki yıllık yüksekokul mezunları alınacaktır. Pozisyonun gerektirdiği şekilde ilgili okulların bitirilmiş olması şartıyla sınavlar düzenlenecek ve personel alımı gerçekleştirilecektir.

Katılım bankacılığı sistemi ile çalışan şubelerde görevlendirilecek personel alımı sınav duyuruları yapılacak ve belirlenen tarihlerde sınavlar gerçekleştirilecektir. Sınavlarda başarılı olan adaylar sözlü mülakatlara çağırılacak ve değerlendirilmeler sonucu adaylara geri dönüş yapılacaktır. Başarılı adaylar bankalarda görev alacaklardır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu