tanıtım

Amara Family Resort Neden Tercih Edilmeli?

Yaz tatilinde Antalya’ya gitmek istiyorsanız son derece doğru bir karar verdiğinizi ifade edebiliriz. Antalya’yı özel kılan çok sayıda detay bulunuyor. Antalya; Akdeniz iklimine sahip ve ziyaretçilerine dokuz ay boyunca güneş vaat eden bir şehirdir. Ayrıca, burada her zevke ve bütçeye uygun bir otel de bulabilirsiniz. Antalya; Türkiye’nin en kozmopolit şehirlerinden birisidir. Buradaki eğlence anlayışına siz de hayran kalacaksınız. Bilhassa dünyaca ünlü gece kulüplerine giderek harika zaman geçirebilirsiniz.

Antalya; doğal güzellikleri ve tarihi eserleri ile de öne çıkar. Son olarak, birbirinden lezzetli yemeklere sahiptir. Siz de Antalya’da tatil yaparak harika bir yaz geçirebilirsiniz. Ancak, Antalya’ya gitmeden evvel otel rezervasyonu yaptırmanız şart! Aksi takdirde, butik oteller de dahil olmak üzere hiçbir konaklama seçeneğinde yer bulamazsınız. Buna ek olarak, haddinden daha yüksek otel ücretleri ile karşılaşırsınız. Amara Family Resort; Antalya’nın en iyi otelleri arasında bulunuyor.

Amara Family Resort Hangi Özellikleri ile Öne Çıkar?

Amara Family Resort hakkında yapılan yorumların neredeyse tamamı olumludur. Siz de internette biraz araştırma yaptığınız takdirde daha önce bu otele gidenlerin otele son derece yüksek puanlar verdiklerini görebilirsiniz. Bu durum; otelin müşteri memnuniyetini sağladığını gösterir. İlk olarak, otelin oda seçeneklerinden bahsedelim! Otelde bahçe standart kara manzaralı, bahçe aile odası, standart kara manzaralı ve standart deniz manzaralı olmak üzere dört farklı oda seçeneği vardır. Güvenli turizm sertifikalı bir otel oluşu ile dikkat çeker.

Amara Family Resort; yalnızca yerlilerin değil yabancı turistlerin de ilgi odağıdır. Uluslararası standartlarda hizmet vermesiyle dikkat çeker. Otel; yaz sezonunu 1 Nisan’da açar. 31 Ekim tarihinde de kapatır. Manavgat sınırları içerisinde yer alır. Doğa ile iç içe bir tatil deneyimi sunar. Denize çok yakındır. Konforlu odaları ve eşsiz manzarası ile dikkat çeker. Gören herkesi etkileyecek türden bir plajı vardır. Deniz, kum ve sıcacık Antalya güneşi ile fark yaratır. Tesis bünyesinde açık yüzme havuzu, relax yüzme havuzu, çocuk havuzu, kaydıraklı havuz, SPA ve daha birçok seçenek yer alır.

Amara Family Resort Neler Vaat Eder?

Bu otele geldiğiniz için asla pişman olmayacaksınız. Amara Family Resort; her şey dahil konseptiyle hizmet verir. Otelin açık büfe restoranında kahvaltı, öğle ve akşam yemeği yemek mümkündür. Bunun yanı sıra, atıştırmalıklar ve otelin belirlemiş olduğu birtakım içecekler için de kesinlikle para ödenmez.

Amara Family Resort; işin eğlence tarafını da en iyi şekilde hallediyor. Hem yetişkinlere hem de çocuklara hitap eden farklı eğlence seçenekleri ile göz dolduran bir otel! Haftanın belirli günlerinde canlı müzik programının olması da ciddi bir avantaj! Sonuç olarak, Amara Family Resort; kendisi için ödenen paranın hakkını sonuna kadar veriyor. Amara Family Resort fiyat ve rezervasyon için tıklayınız.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu